Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (6.16 secunde)
Siguranta alimentara a reprezentat tematica celui de-al treilea seminar din cadrul Programului "Jurnalisti in Uniunea Europeana” organizat de Romania Gateway si British Council Romania la sediul din Bucuresti al acestei din urma institutii britanice.
Investitorii israelieni sunt interesati de sectorul agricol romanesc, cooperarea economica dintre cele doua tari evoluand pozitiv in ultima perioada.
Sectorul financiar-bancar ofera in Romania cele mai mari salarii pentru functiile de top management, fiind urmat de industrie si IT&C, apoi de sectorul bunurilor de consum, afirma Panos Manolopoulos, director general al firmei Stanton Chase, specializata in recrutarea de personal pentru conducere.
Dupa ce au ramas cu buza umflata de pe urma afacerii cu firma germana, clientii MTS Leasing GmbH nu au dreptul nici de a continua lucrarile la case cu alti constructori si finantatori si nici nu pot vinde sau demola pana cand autorizatiile de constructie si contractele de superficie nu vor fi cesionate sau anulate de o instanta judecatoreasca.
Romania este o tara prost privita si din exterior, si din interior. ... Atunci cand specialistii internationali in branding fac topuri cu tarile cele mai „bine vazute“ din lume, Romania nu este inclusa nici macar la coada listei.
Investitiile asumate de cumparatorii societatilor privatizate au fost realizate in proportie de 27%, restul aflindu-se in diferite grade de indeplinire, contractele fiind in derulare postprivatizare, precizeaza un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Fermele de melci au luat amploare in Gorj, in prezent fiind patru crescatorii. Investitia redusa, sprijinul oferit de stat si cererea mare sunt motivele pentru care multi gorjeni incep o astfel de afacere.
Dupa o vizita de doua zile la Moscova in care s-a intalnit cu primarul Moscovei, Iuri Lujkov, Videanu vrea o filiala a acestei banci si in capitala damboviteana. „Ma stimuleaza ideea infiintarii unei banci de investitii pentru ca, din nefericire, noi nu avem in Romania o astfel de institutie.
Slaba performanta inregistrata de industria textilelor, a confectiilor si pielariei este ingrijoratoare, fiind vorba de sectoare in care tara noastra este specializata si care, pina nu demult, propulsau productia industriala si exporturile.
Grupul de firme detinut de omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu va investi in acest an aproximativ 18 milioane de euro pentru constructia unei fabrici de biodiesel. "Investitia, asigurata din fonduri proprii si atrase, va fi recuperata in 7-8 ani", a declarat recent Porumboiu.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si compania americana Transfer Rapid LLC au lansat zilele acestea un serviciu destinat cetatenilor romani care doresc sa transfere rapid bani in tara.
Un studiu realizat de Lafferty Group - companie specializata in cercetare si consultanta - releva faptul ca Romania se regaseste intre primele tari din Europa care dispun de servicii bancare de calitate, dupa Portugalia si Germania, dar inaintea Poloniei, Ungariei, Frantei, Cehiei, Spaniei si Italiei, acestea din urma clasandu-se pe ultimul loc.
La Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a V-a editie constanteana a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX organizata de ABplus, companie specializata in organizarea de manifestari expozitionale de acest gen.
Constanta se afla pe locul 4 in tara intr-un clasament al judetelor cu cele mai multe societati comerciale cu participare straina si pe 6 in topul judetelor cu cele mai mari investitii straine.
Procedura de inchidere va fi facuta cu acordul Guvernului de catre Ministerul Economiei si Comertului (MEC). Potrivit Mediafax, pana in prezent s-au inchis 142 de mine dintr-un total de 408 exploatari neviabile.
Recrutarea si plasarea fortei de munca atat pe piata interna, cat si pe cea externa pare o afacere profitabila, avand in vedere ca investitiile sunt minime. La acest lucru s-au gandit doi tineri craioveni, Adi Vaduva si Camelia Selaru, care au fondat o firma cu domeniile de activitate sus-mentionate.
Numele lui este "Zypad", iar "parintii" sai nu mai sunt japonezi, ci italienii de la Eurotech, o firma specializata in productia de computere.
Potrivit legii, suprafata minima a unui canton silvic trebuie sa fie de 300 de hectare si este posibil ca aceasta suprafata sa creasca o data cu aparitia unor noi reglementari in domeniu.
Proprietarii care se opun reabilitarii locuintelor vor fi amendati sau pot chiar ajunge la inchisoare, a declarat intr-o conferinta Laszlo Borbely, ministru delegat al Lucrarilor Publice si Amenajarea Teritoriului. ... Aceste decizii vor fi incluse in modificarile legislative realizate pentru a urgenta reabilitarea cladirilor supuse riscurilor seismice.
Garda Financiara Constanta a demascat activitatea infractionala a unei firme- fantoma, specializata, ca multe alte societati de acest gen, pe comertul cu cereale.
google-analytics.com